Träfönster

Era fönster har tillverkat träfönster av hög kvalitet i över ett sekel. Vi väljer virke med omsorg och lägger stor vikt i varje moment under tillverkningsprocessen, med fokus på både funktion och design. I vår egen impregneringsanläggning rötskyddas, torkas och målas fönstren efter konstens alla regler. Detta resulterar i täta fönster som håller länge, oavsett väder och vind.

 

Det första steget mot ett kvalitetsfönster är valet av virke. Vi väljer furu med täta årsringar för absolut hållbarhet vilket lägger grunden för att fönstret ska hålla hög standard. Vidare behandling av virket är torkning, lamellimning, vakuumimpregnering och slutligen en täckande målning som görs i en elektrostatprocess. Vi tillverkar alltså träfönster från start till mål, och ser till att varje moment utförs enligt våra egna högt ställda krav.

Oavsett vilken typ av fönster du är ute efter kan vi möta dina behov och förverkliga dina idéer. Vid sidan av våra standardfönster tar vi med nyfikenhet emot speciella förfrågningar och beställningar med andra mått och annorlunda former. Tillverkningen utförs av våra duktiga hantverkare som med erfarenhet och kompetens, dagligen lever upp till våra kunders krav på hållbara träfönster.

I vårt grundutbud har vi fönster som kan öppnas på olika sätt, såsom de klassiska utåtgående eller smart utformade vridfönster med dolda beslag. Dessutom har vi träfönster med fast karm och som inte kan öppnas. Fördelen med dessa är att de är säkrare och håller mer tätt samt möjliggör fler fönster och mer ljus i din bostad eller på arbetsplatsen eftersom de är billigare.

Oavsett vilken typ av fönster du väljer, håller alla samma höga standard med 3-glasfönster och en, två eller flera fönsterrutor. Vi har även bromsar på alla öppningsbara fönsterbågar, för att inte fönstret ska slå upp när det blåser hårt. Du kan välja mellan olika kulörer och ytbehandlingar, blästrat, katedral- eller cotswold-glas, samt välja till diverse smarta tillbehör, såsom låsbara handtag, plisséer och ventiler.

Träfönster
Stella Vridfönster

Stella Vridfönster

Se mer

Stella Sidohängt

Stella Sidohängt

Se mer

Stella Fast fönster

Stella Fast fönster

Se mer

Stella Överkantshängt

Stella Överkantshängt

Se mer

Stella Altandörr

Stella Altandörr

Se mer

Specialfönster

Specialfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

  Med erfarenhet och starka traditioner är våra fönster tillverkade enligt hantverkets normer...

Skjutdörrar & vikpartier

Skjutdörrar & vikpartier

  Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med...

Ytterdörrar

Ytterdörrar

  Ytterdörrarna är vitmålade och lackade i dubbla skikt av ett 2-komponentssystem som ger en...

Hitta din lokala fönsterbytare

Försäljning av ERA Fönsters produkter sker via lokala fönsterbytare som är experter på att leverera och montera våra fönster i och runt ditt bostadsområde. Ett fönsterbyte börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

TopDot™ – Certifierad av ERA Fönster

Fönsterbytare

Hitta nära mig

Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

Inga sökresultat