Era Fönster tillverkar aluminiumklädda träfönster av högsta kvalitet och med känsla för detaljer. I tillverkningsprocessen prioriterar vi miljön och använder oss av material och metoder som genererar täta fönster för ökade energibesparingar. Aluminiumet ökar fönstrens livslängd och därför lämpar de sig väl på fasader som är utsatta för hårda vindar och väderlekar. Förutom en föredömliga hållbarhet har de ett exklusivt utseende och ger samtidigt ett naturligt intryck.

Med erfarenhet och starka traditioner är våra fönster tillverkade enligt hantverkets normer med högklassigt furuvirke och täta årsringar. Vidare vakuumimpregneras fönstren för att skydda dem mot röta vilket resulterar i upp till 30 års garanti. Därefter kläds fönstren med aluminium som ger ett hållbart skydd, oavsett yttre förhållanden.

Du kan välja mellan alla tänkbara fönstertyper för att du ska kunna sätta in dem överallt i huset, och du kan även specialbeställa fönster som är anpassade efter dina specifika önskemål. Våra hantverkare står redo för att ta emot dina förfrågningar och ge dig det absolut bästa utifrån dina behov. Fönstren är klassiskt utformade och samtidigt moderna, med fokus på design som passar alla hus.

Era Fönster Stella är vårt populära vridfönster med dolda beslag och med fördelen att det är fullt öppningsbart samt vridbart 180° utanför fasaden, vilket underlättar vid fönsterputsning. I vårt utbud finns även våra klassiska sidohängda fönster, täta och säkra fönster med fast karm, överkantshängda fönster för källarutrymmet samt altandörrar.

Alla våra fönsterkarmar finns i flera olika kulörer och du kan välja mellan katedral-, cotswold- eller blästrat glas. Våra öppningsbara fönster har även broms för att minska risken för att de slår när vinden blåser hårt. Förutom själva fönstret kan du välja till diverse produkter såsom myggnät, persienner, hakar, haspar, låsbara handtag och lackerat spröjsverk för dig som önskar rama in fönstret i en speciell kulör.