ERA Fönster har lösningar för dig som vill släppa in maximalt med ljus och förstora din boyta. Våra vikpartier och skjutdörrar är tillverkade med fokus på både funktion och design. Samtidigt som du får möjligheten att öppna upp en hel vägg mot din uteplats eller trädgård kan du lita på att våra vikpartier och skjutdörrar håller tätt, oavsett väder och vind. Med täta system möter vi dagens miljökrav genom minimala energiförluster. Ingenting lämnas åt slumpen och i varje moment under tillverkningsprocessen använder vi oss av beprövade metoder för att leverera säkra och täta fönster och dörrar hem till dig.

Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med aluminium, vilket innebär extra hög hållbarhet.  Du kan välja mellan två-, tre- eller fyrdelade dörrar, beroende på hur många alternativ du önskar för vädring eller öppning. De typer av glas som erbjuds är blästrat, katedral eller cotswold.

En skjutdörr tar bort gränsen mellan utomhus- och inomhusmiljön för att skapa mer rymd i rummet samt större ljusinsläpp. Du får chansen att njuta av din trädgård hela vägen in till köket eller vardagsrummet. Era Fönster levererar kompletta system för glasade väggpartier, med lyft- och glidfunktion liksom fasta partier som kombineras tillsammans.

Vikpartier kräver ännu mindre underhåll, är enkla att använda och passar bra där du vill bredda din entré ordentligt. Trots hårda vindar, saltstänk och oväder står dessa partier stadigt, utan att rosta eller förlora sin funktion. Med framgång kombinerar vi aluminium med träslaget merbau för att säkerställa hög hållfasthet och stabilitet.

Välj själv hur mycket du vill öppna upp din vägg och om det är luften eller ljuset som du prioriterar mest. Vikpartier har fördelen att du kan öppna upp hela vägen, medan skjutdörrarna räcker gott och väl om du endast önskar att kunna öppna en del och framför allt släppa in mer ljus.