Fönsterbyte i Kungshamn & Smögen

Fönsterbyte i Kungshamn & Smögen

– Välkommen till din lokala fönsterbytare

Det ska vara smidigt och tryggt att byta fönster. Det är ERA Fönsters filosofi. Därför tycker vi att du ska låta en certifierad fönsterbytare ta hand om jobbet. Det gör fönsterbytet enkelt och du kan lita på att allt blir rätt, hela vägen från första besöket, till tillverkning, till montering. Resultatet blir stilrena, hållbara fönster för ett skönare liv.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

TopDot – vår garanti för ett tryggt fönsterbyte

Att låta en erfaren och proffsig fönsterbytare göra jobbet när du bestämt dig för att byta fönster är något vi verkligen rekommenderar. Våra TopDots gör fönsterbytet till en trygg upplevelse och du får garanterat ett bekymmersfritt fönsterbyte av de bästa i branschen. TopDot är ERA Fönsters kvalitetsstämpel som vi ger till certifierade fönsterbytare, som är med dig från första besöket till färdig montering. TopDot är med andra ord ett smart val som innebär snabb installation, gjord av proffsiga fönsterbytare.

Din lokala fönsterbytare i Kungshamn, Smögen och Sotenäs

Försäljning av ERA Fönsters produkter sker via lokala fönsterbytare som är experter på att leverera och montera våra fönster i och runt ditt bostadsområde. Kontakta din närmsta TopDot för ett kostnadsfritt hembesök och börja din resa mot nya fönster.

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensk kvalitet för ett nordiskt klimat

  Vilka av våra fönster du än väljer, kan du vara säker på att få svensktillverkade fönster av högsta kvalitet. Vi har en lång och gedigen tradition av att tillverka fönster och ger alltid upp till 30 års garanti. Du kan lita på att fönstren har ett optimalt U-värde vilket gör dem energieffektiva och att de håller kylan ute på vintern. Det är bra för både dig och din plånbok. Samtidigt har våra fönster en stilren design och du kan välja mellan många olika färger, så att du får det uttryck som passar dig och ditt hem.

  Ett enklare fönsterbyte

  Vi på ERA Fönster vet att det är en stor investering att byta fönster och dörrar. Med ERA Fönster och våra återförsäljare blir bytet tryggt och enkelt. Börja med att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt besök hemma hos dig. Där går ni tillsammans igenom dina behov och de valmöjligheter som finns. Innan fönstren tillverkas tas noggranna mått i ditt hem, vilket gör att arbetet flyter på smidigt och effektivt när våra fönsterbytare kommer till dig och monterar dina nya fönster.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!