Fönsterbyte i Borlänge

Fönsterbyte i Borlänge

- Välkommna att kontakta oss för att boka in ett gratis hembesök

Hos oss på ERA Fönster är det viktigt att göra ditt fönsterbyte smidigt och bekymmersfritt. När du väljer en auktoriserad fönsterbytare kan du vara säker på att du får kvalitet från början till slut. Vi tar måtten på dina fönster och dörrar innan tillverkningen för att säkerställa perfekt passform. På så sätt blir jobbet enkelt och effektivt när våra fönsterproffs kommer till dig för att installera dem.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Så enkelt byter du dina fönster i Borlänge

Att byta fönster är en viktig investering som du oftast bara gör en gång i livet. Därför är det viktigt att göra det rätt från början. Med våra fönsterbytare blir hela processen smidig. Allt du behöver göra är att slå en signal till någon av våra fönsterproffs och boka in ett gratis hembesök. Under besöket går ni igenom dina önskemål och behov så att vi kan skräddarsy lösningen för just dig. Sen är det bara att luta dig tillbaka medan våra fönster tillverkas i vår egen fabrik i Vetlanda. När de är klara kommer våra duktiga montörer hem till dig och fixar installationen. Det kunde inte vara enklare än så!

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!