Fönsterbyte i centrala Uppsala

Fönsterbyte i centrala Uppsala

- Din lokala fönsterbytare i centrala Uppsala

Hos oss på ERA Fönster är det viktigt att fönsterbytet går smidigt och enkelt för dig. Vi vill att du ska kunna lägga din tid på annat och samtidigt känna dig helt trygg med att allt kommer att bli perfekt. Våra fönster säljs och installeras av våra certifierade fönsterproffs, vilket garanterar hög kvalitet från första kontakten till den slutgiltiga monteringen. Tveka inte att höra av dig till någon av våra kunniga fönsterbytare!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Slipp krångel med våra fönsterbytare i Uppsala

Vi på ERA Fönster förstår att det är en viktig investering att göra sig av med gamla fönster, men med våra partners är bytet enkelt och säkert. Vi rekommenderar att du börjar din resa mot nya fönster genom att kontakta en av våra auktoriserade fönsterbytare. Boka in ett gratis hembesök där ni i lugn och ro kan diskutera dina önskemål och alternativ. När du bestämt dig tar vi alla nödvändiga mått i ditt hem innan vi tillverkar dina fönster i vår fabrik. Den noggranna förberedelsen säkerställer att fönsterbytet går smidigt och effektivt när det väl är dags.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!