Fönsterbyte i Dals-Ed

Fönsterbyte i Dals-Ed

- enklare fönsterbyte för dig som bor i Dals-Ed

För oss på ERA Fönster är det en självklarhet att ett fönsterbyte ska vara smidigt och tryggt. Det blir det när du överlåter jobbet till våra certifierade fönsterbytare som säkerställer kvalitet från första mötet till färdig montering. Välkommen att kontakta någon av våra lokala TopDots för ett gratis hembesök.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

ERA Fönster gör ditt fönsterbyte i Dals-Ed enkelt

Att byta fönster är en stor investering. Det kanske är något man bara gör en gång i livet, därför tycker vi det är viktigt att satsa på kavlitet. Våra fönsterbyten börjar med att du kontaktar någon av våra professionella fönsterbytare och bokar ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket går ni tillsammans igenom dina önskemål och vilka olika alternativ som erbjuds. Därefter tas mått i din bostad innan tillverkning. Det gör att fönsterbytet går enkelt och smidigt när monteringen väl sker i ditt hem.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!