Fönsterbyte i Dalsland

Fönsterbyte i Dalsland

– vi underlättar fönsterbytet för dig som bor i Dalslandssområdet

För oss på ERA Fönster är det en självklarhet att fönsterbytet skall vara så smidigt och tryggt som möjligt. Vi strävar efter att skapa en atmosfär där du kan luta dig tillbaka och känna dig säker i att våra certifierade fönsterbytare tar hand om allt, från det allra första mötet till den färdiga monteringen. Varmt välkommen att kontakta någon av våra TopDots för att ta det första steget mot ett hem med nya fönster.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Slipp krångel med din lokala fönsterbytare i Dalsland

Att byta fönster är en betydande åtgärd, kanske en engångshändelse i ens liv. Därför är det viktigt att sträva efter kvalitet. Vår metod för fönsterbyten börjar med att du tar kontakt med någon av våra auktoriserade fönsterbytare och bokar in ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket går ni tillsammans igenom dina individuella behov och utforskar de olika alternativen som finns tillgängliga för dig. Därefter tas exakta mått i din bostad innan tillverkningen av fönstren påbörjas. Detta gör att själva fönsterbytet kan genomföras smidigt och enkelt när monteringen väl äger rum i ditt hem.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!