Fönsterbyte i Enköping

Fönsterbyte i Enköping

- Vi genomför fönsterbyten i Enköping med omnejd

För oss på ERA Fönster är det viktigaste att ditt fönsterbyte blir så smidigt och enkelt som möjligt. Vi strävar efter att du ska ha mer tid över för det som verkligen betyder något för dig samtidigt som du kan känna dig helt trygg med att allt blir utfört till perfektion. Våra fönster säljs och byts av våra auktoriserade fönsterbytare, vilka garanterar högsta kvalitet från det allra första mötet till den sista skruven är på plats. Så varmt välkommen att kontakta en av våra fönsterbytare idag och låt oss ta hand om ditt fönsterbyte!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Låt oss ta hand om ditt fönsterbyte i Enköping

Vi på ERA Fönster förstår värdet av att byta ut fönster och dörrar – det är en betydande investering för ditt hem. Med ERA Fönster och våra samarbetspartners kan du känna dig trygg och säker genom hela processen. Börja med att kontakta en av våra kvalificerade fönsterbytare för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går ni igenom dina behov och utforskar de olika alternativen som finns tillgängliga för dig. Innan tillverkningen påbörjas genomförs noggranna mätningar i ditt hem, vilket säkerställer att arbetet flyter smidigt och effektivt när våra fönsterbytare kommer till dig för att installera dina nya fönster.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!