Fönsterbyte i Falkenberg

Fönsterbyte i Falkenberg

– Tryggt, smidigt och säkert

Att byta fönster behöver inte vara krångligt. ERA Fönster säljs och monteras via utbildade fönsterbytare, vilket garanterar kvalitet – hela vägen från första besöket till montering. Resultatet blir vackra, hållbara fönster för ett skönare liv.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Våra TopDots gör jobbet!

Det smartaste sättet att byta fönster är att kontakta en av våra TopDots. TopDot är vår egen kvalitetsstämpel som innebär att du är garanterad en utbildad och certifierad fönsterbytare, med känsla för kvalitet och design. Du får helt enkelt ett bekymmersfritt fönsterbyte av de bästa i branschen. Din TopDot är med dig från första mötet, till måttagning och montering.

Din lokala fönsterbytare i Falkenberg

Leta upp din TopDot i Falkenberg och börja din resa mot nya fönster och dörrar. Dina lokala fönsterbytare kan allt om fönster och finns nära dig. Du vet väl att ett fönsterbyte alltid börjar med ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök? 

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster med lågt U-värde

  ERA Fönster har en lång och gedigen tradition av att tillverka fönster. Oavsett om du väljer träfönster eller aluminiumklädda träfönster får du fönster av högsta kvalitet, med upp till 30 års garanti. Vi har tagit fram fönster med en vacker design som finns i många olika färger, för att du ska hitta något som passar just dig och ditt hem. Våra fönster och dörrar är dessutom energieffektiva med ett optimalt U-värde, vilket gör att de håller kylan ute på vintern. Det är bra både för dig och din plånbok.

  Ett enklare fönsterbyte

  Vi på ERA Fönster vet att det är en stor investering att byta fönster och dörrar hemma. Därför har vi tagit fram en smidig process som gör det enkelt och tryggt. Det första steget för dig är att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök. Där går ni igenom behov och önskemål. Därefter tas noggranna mått i ditt hus och sedan tillverkas dina unika fönster i vår fabrik i Vetlanda. När fönstren sedan kommer till dig blir arbetet enkelt och effektivt. Precis som det ska vara.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!