Fönsterbyte i Göteborg

Fönsterbyte i Göteborg

– vi byter fönster i Göteborg med omnejd

För oss på ERA Fönster är det en självklarhet att ditt fönsterbyte blir enkelt och smidigt. Du ska känna dig trygg och få tid över för annat. ERA Fönster säljs och byts via certifierade fönsterbytare, som säkerställer att allt går smidigt från måttagning till färdig montering. Varmt välkommen att kontakta någon av våra fönsterbytare!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

TopDot – för ett enklare fönsterbyte

Vi har tagit fram kvalitetsstämpeln TopDot, som fungerar som en garant för dig när du bestämt dig för att byta fönster. TopDot innebär att den du anlitar är bland de absolut bästa i branschen och du kan därför känna dig säker på att arbetet utförs på bästa sätt. Våra TopDots har lång erfarenhet och stor kunskap och är med dig hela vägen – från första besöket till monteringen hemma hos dig.

Din lokala fönsterbytare i Göteborg, Lerum, Mölndal, Partille och Floda

Sök upp din närmaste TopDot i Göteborgstrakten via kartan, och börja din resa mot nya fönster. Boka ett kostnadsfritt hembesök och låt din TopDot ta hand om jobbet. Varmt välkommen!

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster med lågt U-värde

  ERA Fönsters historia sträcker sig tillbaka till 1913. Vi har tillverkat fönster i många decennier och har därmed en gedigen erfarenhet. Vilken fönstermodell du än väljer får du produkter av hög kvalitet, med stilren design, i en färg som passar dig och ditt hem. Alla våra fönster är energieffektiva och har ett lågt U-värde. Det gör att du kan känna dig trygg i att fönstren håller kylan ute på vintern och att du får en bra boendekomfort. Du har dessutom alltid 30 års garanti.

  Så enkelt byter du dina fönster

  Att byta fönster är en långsiktig investering – något man kanske bara gör en gång i livet. Därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet, både när det gäller fönster och montage. Om du funderar på att byta fönster är det bästa att börja med att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket går ni tillsammans igenom era behov, önskemål. Fönstren tillverkas sedan efter just din bostads mått, vilket gör fönsterbytet enkelt och smidigt när fönstren ska sättas på plats. Pålitligt och enkelt!

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!