Fönsterbyte i Halmstad

Fönsterbyte i Halmstad

– För ett enklare fönsterbyte

För oss på ERA Fönster är det viktigt att ditt byte av fönster blir så enkelt och smidigt som möjligt. ERA Fönster säljs och monteras via utbildade fönsterbytare, vilket garanterar kvalitet hela vägen från tillverkning till montering. Fönstren måttanpassas efter ditt huset och tillverkas för att underlätta vid monteringen. På så sätt blir arbetet effektivt när våra fönsterbytare kommer till dig.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Det är vi som byter dina fönster

Mätt, bytt & klart! Det lättaste sättet att byta fönster är att anlita en utbildad och certifierad fönsterbytare som gör fönsterbytet till en trygg upplevelse. TopDot fungerar som en kvalitetsstämpel. Att anlita certifierade TopDots innebär ett bekymmersfritt fönsterbyte med de bästa i branschen – från första besöket där alla viktiga mätningar görs, via tillverkning till färdig montering. Ett smart val med snabb installation av proffsiga fönsterbytare. Pålitligt och enkelt.

Din lokala fönsterbytare i Halmstad, Oskarström, Åled, Getinge och Steninge 

Vi finns alltid nära dig! Försäljning av ERA Fönsters produkter sker via lokala fönsterbytare som är experter på att leverera och montera våra fönster i och runt ditt bostadsområde. Ett fönsterbyte börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök. På kartan ser du var din närmaste fönsterbytare finns.

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensk kvalitet sedan 1913

  Oavsett om du väljer träfönster eller aluminiumbeklädda träfönster kan du vara säker på att få svensktillverkade fönster av högsta kvalitet som klarar vårt nordiska klimat. Dessutom med upp till 30 års garanti. Våra fönster har en vacker design, finns i många olika färger och du kan välja med eller utan spröjs – ja möjligheterna är oändliga. Med ett optimalt U-värde håller fönstren kylan ute vilket är bra för dig och din plånbok.

  Så enkelt byter du dina fönster

  Att byta fönster och dörrar är en stor investering. Kanske är det något du bara gör en gång i livet. Vårt råd är att satsa på kvalitet, både när det gäller fönster och montage. Våra fönster- och dörrbyten startar alltid med att du kontaktar någon av våra fönsterbytare och bokar tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök där ni går igenom och diskuterar dina behov.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!