Fönsterbyte i Helsingborg

Fönsterbyte i Helsingborg

– vi hjälper dig som bor i Helsingborg med omnejd att byta fönster

För oss på ERA Fönster är det viktigt att ett fönsterbyte är enkelt och smidigt. Du ska få tid över för annat och känna dig trygg i att allt blir perfekt. ERA Fönster säljs och byts via certifierade fönsterbytare, som säkerställer kvalitet från första mötet till färdig montering. Välkommen att kontakta någon av våra fönsterbytare!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

TopDots – vår kvalitetsstämpel

Att anlita en utbildad och certifierad fönsterbytare är ett tryggt val när du bestämt dig för att byta fönster. Vår kvalitetsstämpel TopDot fungerar som en garanti för dig och innebär att den du anlitar är bland de bästa i branschen. Våra TopDots har kunskap och erfarenhet och erbjuder ett enkelt och bekymmersfritt fönsterbyte – från första besöket där alla viktiga mätningar görs, till tillverkning, till monteringen hemma hos dig. Snabbt och pålitligt helt enkelt.

Din lokala fönsterbytare i Helsingborg och Klippan

ERA Fönster har TopsDots i hela Sverige, som kan allt om våra fönster och dörrar, och levererar och monterar där du bor. Börja din resa mot nya fönster med att boka ett kostnadsfritt hembesök med din lokala TopDot som byter fönster i och runt Helsingborg.

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster med lågt U-värde

  Vi på ERA Fönster har tillverkat fönster i många decennier. Vi har utvecklat fönster av högsta kvalitet och vilken modell du än väljer får du ett fantastiskt förnster, tillverkat i Sverige, med vacker design och i en färg som passar just dig. Med ett optimalt U-värde kan du också känna dig trygg i att fönstren är energieffektiva och håller kylan borta på vintern. Det är bra för både komfort och plånbok. Du har dessutom alltid upp till 30 års garanti.

  Ett enkelt fönsterbyte

  Att byta fönster är något man kanske bara gör en gång i livet. Det är en långsiktig investering och därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet. Våra fönsterbyten börjar med att du kontaktar någon av våra certifierade fönsterbytare och bokar ett hembesök. Besöket är kostnadsfritt. Tillsammans går ni igenom behov och vilka möjligheter som finns. Därefter tillverkas fönstren efter just din bostads mått. När fönsterbytet sedan sker går monteringen enkelt och smidigt.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!