Fönsterbyte i Helsingborg

Fönsterbyte i Helsingborg

– vi hjälper dig som bor i Helsingborg med omnejd att byta fönster

För oss på ERA Fönster är det viktigt att ett fönsterbyte är enkelt och smidigt. Du ska få tid över för annat och känna dig trygg i att allt blir perfekt. ERA Fönster säljs och byts via certifierade fönsterbytare, som säkerställer kvalitet från första mötet till färdig montering. Välkommen att kontakta någon av våra fönsterbytare!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Ett enkelt fönsterbyte i Helsingborg

Att byta fönster är något man kanske bara gör en gång i livet. Det är en långsiktig investering och därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet. Våra fönsterbyten börjar med att du kontaktar någon av våra certifierade fönsterbytare och bokar ett hembesök. Besöket är kostnadsfritt. Tillsammans går ni igenom behov och vilka möjligheter som finns. Därefter tillverkas fönstren efter just din bostads mått. När fönsterbytet sedan sker går monteringen enkelt och smidigt.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!