Fönsterbyte i Jönköping

Fönsterbyte i Jönköping

– med oss och våra fönsterbytare

Att byta fönster behöver inte vara särskilt krångligt. För att ditt fönsterbyte ska bli smidigt och enkelt, från första besöket till montering och besiktning, tycker vi att du ska välja fönster av hög kvalitet. Och också låta en certifierad fönsterbytare göra jobbet. Välkommen till ERA Fönster och våra TopDots!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Certifierade fönsterbytare gör jobbet

Mätt, bytt och klart! Vi på ERA Fönster har tagit fram kvalitetsstämpeln TopDot, som ges till utbildade och certifierade fönsterbytare. När du väljer en av våra TopDots blir fönsterbytet en trygg upplevelse. Du får garanterat ett bekymmersfritt fönsterbyte av riktiga proffs som är med dig från det allra första besöket där alla viktiga mätningar görs, via tillverkning till färdig montering. TopDot är med andra ord ett smart val som innebär snabb installation av proffsiga fönsterbytare.

Din lokala fönsterbytare i Jönköping och Huskvarna

Vi finns där du finns. Försäljning av ERA Fönsters produkter sker via lokala fönsterbytare som är experter på att leverera och montera våra fönster nära dig. Ett fönsterbyte börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök – leta upp din TopDot i Jönköpingsområde och börja din resa mot nya fönster.

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster av hög kvalitet

  ERA Fönster har en lång och gedigen tradition av att tillverka fönster. Oavsett om du väljer aluminiumbeklädda träfönster eller träfönster kan du vara säker på att få svensktillverkade fönster av högsta kvalitet. Du väljer färg och utseende för att få det uttryck du vill till ditt hem. Våra fönster har naturligtvis ett lågt U-värde, vilket gör att de är energieffektiva och håller kylan ute på vintern. Det är bra för både dig och din plånbok.

  Ett fönsterbyte behöver inte vara krångligt

  Vi på ERA Fönster vet att det är en stor investering att byta fönster och dörrar. Troligen gör du det bara någon enstaka gång i livet. Med ERA Fönster blir bytet enkelt och tryggt. Börja med att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök, där ni går igenom dina behov och önskemål. Innan fönstren tillverkas i vår fabrik i Småland måttanpassas fönstren efter dina rum. På så sätt blir arbetet effektivt när våra fönsterbytare kommer till dig.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!