Fönsterbyte i Karlskoga

Fönsterbyte i Karlskoga

– Välkommen att kontakta din lokala fönsterbytare

Vi på ERA Fönster strävar efter att göra ditt fönsterbyte så problemfritt som möjligt. Därför samarbetar vi med auktoriserade fönsterbytare som hanterar både försäljning, leverans och installation av våra produkter. På så sätt kan du vara säker på att få högkvalitativa fönster och en trygg installationsprocess - från det första mötet till den avslutande monteringen.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Smidigare fönsterbyte i Karlskoga

Vi förstår att ett fönsterbyte är en betydande investering som du förmodligen bara genomför en gång i livet. Därför rekommenderar vi att du satsar på högkvalitativa alternativ. Med ERA Fönster blir bytet smidigt och bekymmersfritt. Kontakta en av våra fönsterbytare och boka in en tid för ett kostnadsfritt och icke-bindande hembesök. Under besöket diskuteras dina behov och önskemål noggrant. Därefter tillverkas fönstren på vår fabrik i Vetlanda och levereras till dig för montering av våra kompetenta samarbetspartners. Enklare än så kan det inte bli.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!