Fönsterbyte i Kristianstad

Fönsterbyte i Kristianstad

– Välkommen med din förfrågan

För oss på ERA Fönster är det viktigt att du får ett smidigt och enkelt fönsterbyte. När du väljer en certifierad fönsterbytare får du kvalitet hela vägen från tillverkning till montering. Fönstren måttanpassas efter dina rum, innan tillverkning. På så sätt blir arbetet effektivt när våra fönsterbytare kommer till dig.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Certifierade fönsterbytare gör jobbet

Mätt, bytt & klart! Att anlita en utbildad och certifierad fönsterbytare gör fönsterbytet till en trygg upplevelse. Vi på ERA Fönster har därför tagit fram kvalitetsstämpeln TopDot. När du anlitar certifierade TopDots får du garanterat ett bekymmersfritt fönsterbyte med de bästa i branschen. Du kommer märka att allt från det första besöket där alla viktiga mätningar görs, via tillverkning till färdig montering, går som en dans. TopDot är med andra ord ett smart val som innebär snabb installation av proffsiga fönsterbytare.

Din lokala fönsterbytare i Kristianstad, Åhus och Tollarp

På kartan ser du var dina närmaste TopDots finns. Välj din lokala fönsterbytare som är expert på att leverera och montera våra fönster, där du bor. Boka in ett kostnadsfritt hembesök och lita på att din närmaste TopDots tar hand om dig.

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster med lågt U-värde

  Oavsett om du väljer aluminiumbeklädda träfönster eller träfönster, får du som väljer ERA Fönster svensktillverkade fönster av högsta kvalitet, med upp till 30 års garanti. Med ett optimalt U-värde håller fönstren kylan ute vilket är bra för dig och din plånbok. Våra fönster har en vacker design, finns i många olika färger och både med och utan spröjs – ja möjligheterna är oändliga.

  Så enkelt byter du dina fönster

  Vi vet att ett fönsterbyte är en stor investering som du troligen bara gör någon gång i livet. Därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet. Med ERA Fönster blir bytet enkelt. Du kontaktar någon av våra fönsterbytare och bokar tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök. Där går ni igenom dina behov och önskemål. Därefter tillverkas fönstren i vår fabrik i Vetlanda, innan de kommer till dig där våra duktiga samarbetspartners monterar dina nya fönster. Enklare kan det inte bli.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!