Fönsterbyte i Ljungby

Fönsterbyte i Ljungby

– Välkommen att kontakta din lokala fönsterbytare

Det ska vara enkelt och smidigt att byta fönster. Det är ERA Fönsters filosofi. Därför tycker vi att du ska välja fönster av hög kvalitet och låta en certifierad fönsterbytare göra jobbet. Det gör din resa trygg och säker – hela vägen från måttagning och tillverkning till leverans och montering. Resultatet blir vackra, hållbara fönster för ett skönare liv.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Ett enklare fönsterbyte i Ljungby

Vi på ERA Fönster vet att det är en stor investering att byta fönster och dörrar. Troligen gör du det bara någon enstaka gång i livet. Med ERA Fönster blir bytet enkelt och tryggt. Börja med att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök, där ni går igenom dina behov och önskemål. Innan fönstren tillverkas i vår fabrik i Småland måttanpassas fönstren efter dina rum. På så sätt blir arbetet effektivt när våra fönsterbytare kommer till dig.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!