Fönsterbyte i Nässjö

Fönsterbyte i Nässjö

– i Nässjö, Sävsjö, Eksjö och Vetlanda

För oss på ERA Fönster är det självklart att det ska vara enkelt och smidigt att byta fönster och dörrar. Därför jobbar vi tillsammans med certifierade fönsterbytare som gör ditt fönsterbyte till en trygg resa. Hela vägen, från första mötet till montering.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Så enkelt är ditt fönsterbyte i Nässjö

Att byta fönster är något som du troligen bara gör någon enstaka gång i livet. Därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet och tänka långsiktigt. ERA Fönster jobbar tillsammans med Sveriges bästa fönsterbytare för att du ska få ett tryggt fönsterbyte – från första mötet, till måttanpassning, till montage. Börja med att boka tid för ett kostnadsfritt, förutsättningslöst hembesök, då ni går ni igenom era behov och önskemål. När du bestämt dig tas alla mått, hemma hos dig, innan fönstren tillverkas i vår fabrik i Vetlanda. Monteringen hemma hos dig går sedan snabbt och effektivt.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!