Fönsterbyte i Örebro

Fönsterbyte i Örebro

– i Örebro, Karlskoga och Nora

Att ett fönsterbyte ska vara enkelt och smidigt är en självklarhet för oss på ERA Fönster. Och även för våra fönsterbytare, de vi kallar TopDots. Överlåt jobbet till oss och känn dig trygg i att fönsterbytet blir tryggt, och att resultatet blir perfekt. Våra TopDots säkerställer kvalitet från första mötet till färdig montering.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

TopDots innebär kvalitet och trygghet

Att anlita en utbildad och certifierad fönsterbytare är en säker väg att gå när du bestämt dig för att byta fönster. Det innebär att du kommer ha en trygg resa genom hela fönsterbytet. TopDot är vår egen kvalitetsstämpel, som garanterar att jobbet utförs av erfarna fönsterbytare som är bland de bästa i branschen. Din TopDot tar hand om dig – från första besöket där alla viktiga mätningar görs, till tillverkning, till montering. Pålitligt och enkelt.

Din lokala fönsterbytare i Örebro, Nora och Karlskoga

Leta upp din närmaste TopDot på kartan. De kan allt om våra fönster och har stor erfarenhet av att byta fönster i ditt område. Du vet väl att ett fönsterbyte alltid börjar med ett kostnadsfritt hembesök?

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster med lågt U-värde

  I över 50 år har vi skapat fönster av hög kvalitet. Vi erbjuder både fönster och dörrar som står pall ett svenskt klimat och som har ett optimalt U-värde, vilket gör att du kan spara på värmen. Därmed får du en skön komfort i ditt hem, och pengar över till annat. Fönstren har en stilren design och du väljer den modell och den färg som passar dig bäst. Du har dessutom alltid upp till 30 års garanti.

  Den enklaste vägen till nya fönster

  Vi vet att det är en stor investering att byta fönster, troligen är det något som du bara kommer göra en gång i livet. Därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet. Våra fönsterbyten börjar med att du ringer någon av våra certifierade fönsterbytare, för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Under mötet tittar ni i lugn och ro igenom olika alternativ och du beskriver dina behov. Innan fönstren tillverkas tas noggranna mått i ditt hem, vilket gör att fönsterbytet blir smidigt och effektivt när monteringen sedan sker hemma hos dig.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!