Fönsterbyte i Örnsköldsvik

Fönsterbyte i Örnsköldsvik

– Välkommen till din lokala fönsterbytare

Det ska vara enkelt och tryggt att byta fönster. Det är ERA Fönsters filosofi. Därför tycker vi att du ska låta en certifierad fönsterbytare ta hand om jobbet. Det gör fönsterbytet smidigt och du kan lita på att allt blir som du vill – från första besöket, till tillverkning och montering. Resultatet blir stilrena, hållbara fönster för ett skönare liv.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Mätt, bytt och klart!

TopDot är ERA Fönsters kvalitetsstämpel. Att anlita en TopDot innebär att du får en certifierad och erfaren fönsterbytare som hjälper dig hela vägen från första besöket till montering. Våra TopDots gör fönsterbytet till en trygg upplevelse och du får garanterat ett bekymmersfritt fönsterbyte av de bästa i branschen. TopDot är med andra ord ett smart val för dig som vill att fönsterbytet ska bli smidigt så att du får tid över till annat.

Det är vi som byter fönster i Örnsköldsvik

Försäljning av ERA Fönsters produkter sker via lokala fönsterbytare som du hittar på vår karta. De är experter på att förbereda för, leverera och till sist montera våra fönster i och runt ditt bostadsområde. Börja din resa mot nya fönster med att kontakta din närmsta TopDot för ett kostnadsfritt hembesök!

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensk kvalitet för ett nordiskt klimat

  Vilka av våra fönster du än väljer kan du vara säker på att få svensktillverkade fönster som tål vårt nordiska klimat. ERA Fönster har en lång och gedigen tradition av att tillverka fönster och hög kvalitet är en självklarhet för oss. Du kan alltid lita på att fönstren är energieffektiva och har ett optimalt U-värde. Det gör att de klarar av snöiga vintrar och håller kylan ute, vilket är bra både för dig och din plånbok. Samtidigt har fönstren en stilren, modern design och du kan välja mellan många olika färger – allt för att få till det uttryck som passar dig och ditt hem.

  Ett enkelt fönsterbyte

  Vi på ERA Fönster vet att det är en stor investering att byta fönster och dörrar, men med våra samarbetspartners blir bytet tryggt och enkelt. Vi rekommenderar att du börjar din fönster-resa med att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare. Boka en tid för ett kostnadsfritt hembesök, där ni tillsammans, och i lugn och ro, går igenom dina behov och de valmöjligheter som finns. När du bestämt dig tas alla mått i ditt hus, innan dina fönster tillverkas i vår fabrik. Förarbetet gör att fönsterbytet sedan flyter på smidigt och effektivt.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!