Fönsterbyte i Östersund

Fönsterbyte i Östersund

– Välkommen att kontakta din lokala fönsterbytare

Vi på ERA Fönster vill att ditt fönsterbyte ska vara enkelt. Därför jobbar vi tillsammans med certifierade fönsterbytare som både säljer, levererar och monterar våra produkter. På så sätt får du fönster av bra kvalitet och ett tryggt fönsterbyte – hela vägen från första besöket från montering.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Fönsterbyte i Östersund behöver inte vara krångligt

Att byta fönster är något som du kanske bara gör en gång i livet. Det är en stor investering och därför vill vi att du ska göra ett hållbart och säkert val. När du väljer ERA Fönster får du inte bara ett kvalitetsfönster utan även hjälp av proffsiga, kunniga fönsterbytare. Boka in ett första möte och börja er resa tillsammans med dem. Hembesöket är kostnadsfritt och under besöket går ni igenom möjligheter, behov och önskemål. När du bestämt dig tas alla mått hemma hos dig, innan dina fönstren tillverkas. Det gör att monteringen hemma hos dig sedan går snabbt och effektivt.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!