Fönsterbyte i Partille

Fönsterbyte i Partille

– vi byter fönster i Partille

För oss på ERA Fönster är det en självklarhet att din fönsterbyte ska vara enkelt och smidigt. Vi förstår vikten av att du känner dig trygg och får tid över för andra viktiga saker i livet. Våra fönster säljs och byts av certifierade fönsterbytare som garanterar en problemfri process från första måttagning till sista skruv är på plats. Du är varmt välkommen att kontakta någon av våra erfarna fönsterbytare för att boka ett gratis hembesök!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Låt oss göra ditt fönsterbyte i Partille enkelt

När det handlar om att byta fönster är det en investering för livet. Därför rekommenderar vi att du satsar på hög kvalitet, både när det kommer till fönster och deras installation. Om du överväger att byta fönster är det bäst att börja med att kontakta en av våra certifierade fönsterbytare för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket diskuterar ni tillsammans dina behov och önskemål. Fönstren tillverkas sedan efter din bostads specifika mått, vilket garanterar en enkel och smidig installation när det är dags att montera dem. Pålitligt och enkelt!

 
 
 
1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!