Fönsterbyte i Stockholm

Fönsterbyte i Stockholm

– vi gör fönsterbytet enkelt för dig som bor i Stockholmsområdet

För oss på ERA Fönster är det en självklarhet att ett fönsterbyte ska vara smidigt och tryggt. Det blir det när du överlåter jobbet till våra certifierade fönsterbytare som säkerställer kvalitet från första mötet till färdig montering. Välkommen att kontakta någon av våra TopDots.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

TopDots – för ett enkelt fönsterbyte

När du bestämt dig för att byta fönster är det bästa valet du kan göra att anlita en av våra Top Dots. Då får du en enkel resa genom hela fönsterbytet. Vår kvalitetsstämpel TopDot fungerar som en garanti för dig. Den innebär att jobbet utförs av erfarna fönsterbytare som är bland de bästa i branschen. Din TopDot tar hand om dig – från första besöket där alla viktiga mätningar görs, via tillverkning, till montering.

Din lokala fönsterbytare i Stockholm, Järfälla och Sollentuna

På kartan ser du vilken som är din närmaste TopDot. De kan allt om ERA fönster och planerar, levererar och monterar fönster där du bor. Börja din resa mot nya fönster med att boka ett hembesök med din lokala TopDot, som byter fönster i hela Stockholmsområdet.

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensktillverkade fönster med lågt U-värde

  I över 50 år har vi skapat hållbara fönster. Vilken typ av ERA fönster du än väljer får du fönster av hög kvalitet som står pall ett svenskt klimat. Fönstren har en stilren design och du väljer den färg som passar dig bäst. Med ett optimalt U-värde kan du också känna dig trygg i att fönstren är energieffektiva och håller kylan borta på vintern. Det sparar både pengar och ger en skön komfort i ditt hem. Du får dessutom upp till 30 års garanti.

  Undvik krångel

  Att byta fönster är en stor investering, kanske något man bara gör en gång i livet. Därför är det extra viktigt att satsa på kvalitet. Våra fönsterbyten börjar med att du kontaktar någon av våra certifierade fönsterbytare och bokar ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket går ni tillsammans igenom dina behov och vilka olika alternativ som erbjuds. Därefter tas mått i din bostad innan fönstren tillverkas. Det gör att fönsterbytet går enkelt och smidigt när monteringen sedan sker hemma hos dig.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!