Fönsterbyte i Strömstad

Fönsterbyte i Strömstad

- Smidigare fönsterbyten i Strömstad

Vi tycker inte att fönsterbyte ska vara krångligt. ERA Fönster säljs och monteras av utbildade fönsterbytare, vilket garanterar kvalitet och trygghet genom hela processen. Resultatet blir fina och hållbara fönster.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Vi gör ditt fönsterbyte i Strömstad enkelt

Hos oss på ERA Fönster är vi väl medvetna om att det är en betydande investering att byta fönster i hemmet. Därför har vi utformat en smidig process som gör hela fönsterbytet enkelt och bekymmersfri. För dig innebär det första steget att nå ut till någon av våra auktoriserade fönsterbytare och boka en tid för ett kostnadsfritt och icke-bindande besök hemma hos dig. Under besöket diskuterar ni dina behov och preferenser i detalj. Därefter genomförs noggranna mätningar i ditt hem och dina individuellt anpassade fönster tillverkas sedan. När fönstren väl är klara och levererade till dig garanterar vi att installationen går smidigt och effektivt tillväga.

 
 
 
 
 
1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!