Fönsterbyte i Sundsvall

Fönsterbyte i Sundsvall

– för dig som bor i Sundsvall

Vi vill att ett fönsterbyte ska vara smidigt och kännas tryggt. När du byter till ERA Fönster erbjuder vi dig därför de bästa fönsterbytare i branschen. Vi kallar dem TopDots. Överlåt jobbet till din närmaste TopDot och känn dig trygg i att fönsterbytet blir precis som du tänkt dig. Välkommen att boka ett möte!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Hitta din lokala fönsterbytare

Låt oss göra jobbet

Mätt, bytt och klart!

Vi vet att det är en stor investering att byta fönster. Det är troligen något du bara gör någon enstaka gång i livet. Satsa därför på kvalitet, både när det gäller fönster och montering. Våra fönsterbyten börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där någon av våra duktiga fönsterbytare kommer hem till dig. Under besöket gå ni i lugn och ro igenom olika alternativ och du beskriver dina behov. Därefter tas alla mått i ditt hus, innan din fönster tillverkas. Det gör att fönsterbytet blir enkelt och går snabbt när fönstren senare ska monteras hemma hos dig.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!