Fönsterbyte i Sundsvall

Fönsterbyte i Sundsvall

– för dig som bor i Sundsvall

Vi vill att ett fönsterbyte ska vara smidigt och kännas tryggt. När du byter till ERA Fönster erbjuder vi dig därför de bästa fönsterbytare i branschen. Vi kallar dem TopDots. Överlåt jobbet till din närmaste TopDot och känn dig trygg i att fönsterbytet blir precis som du tänkt dig. Välkommen att boka ett möte!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

TopDots innebär kvalitet och trygghet

Vi använder kvalitetsstämpeln TopDot som fungerar som en garant för dig – att anlita certifierade TopDots innebär helt enkelt ett bekymmersfritt fönsterbyte med de bästa i branschen. Du får proffsig hjälp och rådgivning, från första besöket där alla viktiga mätningar görs, till tillverkning till själva bytet. Att välja en TopDot är alltså ett smart val där du får en snabb, enkel och pålitlig installation.

Din lokala fönsterbytare i Sundsvall

När du bestämt dig för ett fönsterbyte är du varmt välkommen att kontakta din lokala fönsterbytare. De kan allt om ERA Fönsters produkter och är experter på att leverera och montera våra fönster där du bor. Vi byter fönster i hela Sundsvallsregionen – hör av dig till närmaste TopDot för ett hembesök!

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensk kvalitet för ett nordiskt klimat

  Vi har skapat hållbara fönster i över 50 år. Våra fönster håller hög kvalitet och är byggda i Sverige, för ett nordiskt klimat med snö, hårda vindar men också sol. Fönstren har ett optimalt U-värde, vilket gör dem energieffektiva och skapar en skön komfort. Det gör att du kan skruva ner värmen och få pengar över till annat. Fönstren har en vacker, modern och tidlös design och du väljer den modell och den färg som passar dig bäst. Du har vi dessutom alltid upp till 30 års garanti.

  Mätt, bytt och klart!

  Vi vet att det är en stor investering att byta fönster. Det är troligen något du bara gör någon enstaka gång i livet. Satsa därför på kvalitet, både när det gäller fönster och montering. Våra fönsterbyten börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där någon av våra duktiga fönsterbytare kommer hem till dig. Under besöket gå ni i lugn och ro igenom olika alternativ och du beskriver dina behov. Därefter tas alla mått i ditt hus, innan din fönster tillverkas. Det gör att fönsterbytet blir enkelt och går snabbt när fönstren senare ska monteras hemma hos dig.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!