Fönsterbyte i Trollhättan & Uddevalla

Fönsterbyte i Trollhättan & Uddevalla

– Välkommen till oss!

Att byta fönster behöver inte vara särskilt krångligt. ERA Fönster säljs och byts av utbildade, noggranna och proffsiga fönsterbytare som tar hand om dig – från första besöket till montering. Det gör att du får tid över till annat. Resultatet blir vackra, hållbara fönster för ett skönare liv.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Våra TopDots är med dig hela vägen!

TopDot är vår egen kvalitetsstämpel. Den är en garant för dig och betyder att du får en certifierad fönsterbytare, med stor erfarenhet av att jobba med ERA Fönster. Det smartaste sättet att byta fönster är att kontakta en av våra TopDots. Då får du ett bekymmersfritt fönsterbyte av de bästa i branschen. Din TopDot är med dig från första mötet, till måttagning, till färdig montering.

Dina lokala fönsterbytare i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan

Leta upp din närmaste TopDot på kartan. De kan allt om våra produkter och har stor erfarenhet av att byta fönster i ditt område. Du vet väl att ett fönsterbyte alltid börjar med ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök? Välkommen till oss!

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensk kvalitet sedan 1913

  ERA Fönster kan fönster. Med vår gedigna tradition och erfarenhet vet vi hur man skapar fönster av högsta kvalitet. ERA fönster finns i många olika färger och modeller, för att du ska hitta det fönster som passar bäst för dig och ditt hem. De är naturligtvis energieffektiva, med ett optimalt U-värde, som håller kylan ute på vintern. Det gör att du kan skruva ner värmen och ändå värmen och ändå få en skönare boendekomfort.

  Ett enklare fönsterbyte

  Vi vet att det är en stor investering att byta fönster, kanske något du bara gör en gång i livet. Därför ska du få det bästa vad gäller service och kvalitet. Det enklaste sättet att börja din resa är att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare. Boka en tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök tillsammans med dem, där ni går igenom dina behov och önskemål. När ni bestämt er tas noggranna mått i ditt hem, därefter tillverkas dina fönster i vår fabrik i Småland. Det gör att arbetet blir smidigt och effektivt när fönsterbytet sker.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!