Fönsterbyte i Trollhättan & Uddevalla

Fönsterbyte i Trollhättan & Uddevalla

– Välkommen till oss!

Att byta fönster behöver inte vara särskilt krångligt. ERA Fönster säljs och byts av utbildade, noggranna och proffsiga fönsterbytare som tar hand om dig – från första besöket till montering. Det gör att du får tid över till annat. Resultatet blir vackra, hållbara fönster för ett skönare liv.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Ett enklare fönsterbyte Trollhättan och Uddevalla

Vi vet att det är en stor investering att byta fönster, kanske något du bara gör en gång i livet. Därför ska du få det bästa vad gäller service och kvalitet. Det enklaste sättet att börja din resa är att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare. Boka en tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök tillsammans med dem, där ni går igenom dina behov och önskemål. När ni bestämt er tas noggranna mått i ditt hem, därefter tillverkas dina fönster i vår fabrik i Småland. Det gör att arbetet blir smidigt och effektivt när fönsterbytet sker.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!