Fönsterbyte i Umeå

Fönsterbyte i Umeå

- Tryggt, smidigt och säkert

När det är dags att byta fönster är det enkelt med ERA Fönster. Våra kunniga fönsterbytare tar hand om allt från första mötet till den färdiga monteringen, vilket säkerställer högsta kvalitet och en smidig process. Resultatet? Vackra och hållbara fönster som förhöjer din livskvalitet.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Vi gör ditt fönsterbyte i Umeå enkelt

När det kommer till att byta fönster handlar det om att göra en investering för framtiden – en investering som kanske bara görs en gång i livet. Därför är det viktigt att satsa på kvalitet, både när det gäller fönstren själva och själva monteringen. Vi rekommenderar att du börjar med att kontakta någon av våra certifierade fönsterbytare för ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går ni igenom dina specifika behov och önskemål. Fönstren tillverkas sedan exakt efter dina bostads mått, vilket gör själva fönsterbytet enkelt och smidigt när det väl är dags för montering. Pålitligt och enkelt – precis som det ska vara!

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!