Fönsterbyte i Västerås

Fönsterbyte i Västerås

- vi byter dina fönster i Västerås

För oss på ERA Fönster är det självklart att ett fönsterbyte ska vara enkelt. Du ska få tid över för annat och känna dig trygg i att allt blir perfekt. ERA Fönster säljs och byts av certifierade fönsterbytare, som säkerställer kvalitet från första mötet till att dina fönster är monterade. Välkommen att kontakta någon av våra fönsterbytare!

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Låt oss göra jobbet

På ERA Fönster samarbetar vi bara med certifierade fönsterbytare. För dig innebär det ett bekymmersfritt fönsterbyte där de bästa i branschen hjälper dig – från första besöket, till måttagning, tillverkning och färdig montering.

Vi gör ditt fönsterbyte i Västeråsområdet smidigare

Att byta fönster är inte något man gör varje dag. Det är en investering för framtiden, så det är viktigt att välja något som håller. Första steget är att du tar kontakt med en av våra auktoriserade fönsterbytare och bokar in en tid för ett gratis hembesök. Tillsammans går ni igenom vad du behöver och vilka alternativ som passar bäst för dig. Sen tar vi måtten och tillverkar fönstren exakt efter din bostads behov. När det väl är dags för byte går det smidigt och enkelt att få allt på plats.

1. Startar ditt fönsterbyte

1. Startar ditt fönsterbyte

Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

2. Kostnad och beställning

2. Kostnad och beställning

Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

3. Tillverkning av dina nya fönster

3. Tillverkning av dina nya fönster

Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Trollhättan.

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

4. Nu får ditt hus sina nya fönster

Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

5. Dags för besiktning

5. Dags för besiktning

När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

6. Monterat och klart

6. Monterat och klart

Nu är det klart — njut av dina nya fönster!