Fönsterbyte i Växjö

Fönsterbyte i Växjö

– Välkommen till din lokala fönsterbytare

Att byta fönster ska vara enkelt och smidigt. Det är en självklarhet för oss på ERA Fönster. ERA Fönster säljs och byts via certifierade fönsterbytare, vilket gör att du kan vara säker på att få bra kvalitet – hela vägen från tillverkning från montering. Välkommen att kontakta någon av våra proffsiga fönsterbytare.

Så mycket sparar du på att byta fönster*

Typ av nuvarande fönster
Var i Sverige bor du?
2 +30
O,10 kr 10 kr
* Vår kalkylator ger dig en bra indikation på hur mycket du sparar genom att byta till nya fönster. Beräkningarna är baserade på en normalvilla med direktverkande el. Kalkylatorn utgår från att du byter till vårt bästa fönster som har ett U-Värde på 0.9. Fönsterytan är beräknad på 1.44m². I vår uppdelning av region har vi utgått från en snittemperatur för regionen, hämtad från SMHI. Kalkylatorn tar inte hänsyn till val av inomhustemperatur.
Du sparar / år

Certifierade fönsterbytare

För ett tryggt och smidigt fönsterbyte är det bästa du kan göra att anlita en utbildad och certifierad fönsterbytare. Vi använder kvalitetsstämpeln TopDot som fungerar som en garant för dig – att anlita certifierade TopDots innebär helt enkelt ett bekymmersfritt fönsterbyte med de bästa i branschen. Du får proffsig hjälp och rådgivning, från första besöket där alla viktiga mätningar görs, till tillverkning till själva bytet. Att välja en TopDot är alltså ett smart val där du får en snabb, enkel och pålitlig installation.

Hitta din fönsterbytare i Växjö

När du bestämt dig för ett fönsterbyte är du varmt välkommen att kontakta din lokala fönsterbytare. De kan allt om ERA Fönsters produkter och är experter på att leverera och montera våra fönster där du bor. Ett fönsterbyte börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

Vi byter fönster i hela Växjöregionen – hör av dig till närmaste TopDot för ett hembesök!

  Fyll i dina uppgifter nedan så blir du inom kort kontaktad av våra fönsterbytare.

  Inga sökresultat

  Svensk kvalitet sedan 1913

  Våra fönster har en vacker design och finns i många olika färger. Du väljer tillsammans med våra återförsäljare de fönster som passar dig och ditt hem bäst. Med ett optimalt U-värde är allt våra fönster energieffektiva, vilket är bra för både inomhusklimatet och plånboken. Oavsett om du väljer träfönster eller aluminiumbeklädda träfönster kan du vara säker på att få fönster av högsta kvalitet, tillverkade i Småland. Dessutom med upp till 30 års garanti.

  Att byta fönster behöver inte vara krångligt

  Vi vet att ett fönsterbyte är en stor investering, som du kanske bara gör en gång i livet. Därför tycker vi att du ska satsa på kvalitet och tänka långsiktigt. Våra fönsterbyten startar alltid med att du kontaktar någon av våra återförsäljare. Du bokar en tid med dem för ett förutsättningslöst hembesök, som naturligtvis är kostnadsfritt. Under besöket går ni igenom era behov och önskemål. När du bestämt dig tillverkas fönstren efter just din bostads mått. Det underlättar monteringen och gör jobbet hemma hos dig effektivt.

  1. Startar ditt fönsterbyte

  1. Startar ditt fönsterbyte

  Kontakta din lokala fönsterbytare och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket görs alla viktiga mätningar och du får kloka råd inför ditt fönsterbyte.

  2. Kostnad och beställning

  2. Kostnad och beställning

  Fönsterbytaren tar fram ett kostnadsförslag och när allt ser ok ut gör du din beställning. Du får besked om leverans och tid för montering.

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  3. Tillverkning av dina nya fönster

  Nu startar produktionen av dina nya fönster (och kanske dörrar) i vår fabrik i Vetlanda.

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  4. Nu får ditt hus sina nya fönster

  Nu är dina nya fönster klara. Fönsterbytaren kommer och monterar dem på plats. Ett par dagar senare är allt klart.

  5. Dags för besiktning

  5. Dags för besiktning

  När dina fönster är på plats gör fönsterbytaren en slutbesiktning av dina nya fönster och monteringen för att säkerställa att alla krav på kvalitet, funktion och utseende är uppfyllda.

  6. Monterat och klart

  6. Monterat och klart

  Nu är det klart — njut av dina nya fönster!